Invester i en kjøkkenhage

Pris: 1 000 kr
Utviklingsfondet

Visste du at kjøkkenhager kan bidra til bedre ernæring for familier i Nepal? Kjøkkenhager som lages rundt husene der familier allerede bor, kan bidra til et sunt og variert kosthold og viktige ekstrainntekter til familiene.

Info om gaven

Mange familier og småbønder vi jobber med på landsbygda i Nepal, er underernærte eller feilernært. Mye av kostholdet er basert på kjøtt, egg og melk, og familier mangler tilgang på friske grønnsaker, korn og frukt. Familier har ikke råd til å kjøpe viktige råvarer som sikrer et variert kosthold, og ofte er markedene som selger frukt og grønt for langt unna.

Din investering gjennom dette fondsbeviset støtter et prosjekt der 100 husholdninger får opplæring i å lage og dyrke i kjøkkenhager. Ofte har familiene en liten jordflekk tilknyttet huset sitt. Ved å bruke området rundt huset til grønnsaksproduksjon, kan de berike kostholdet sitt. Kjøkkenhagene kan også gi familier en viktig ekstrainntekt dersom de får redskapene og opplæringen de trenger for å øke avlingene. Da kan de selge overskuddet de har av grønnsaker, frukt og kjøtt på markedet.

Alle småbøndene som deltar i prosjektet, vil få utdelt frø slik at du kan etablere nye kjøkkenhager eller styrke den eksisterende kjøkkenhagen de har ved huset sitt. På den måten gir din investering småbønder i Nepal bedre tilgang på mat, og mulighet til å skape en bedre fremtid for seg og sin familie.

Et fysisk fondsbevis viser at mottakeren har investert en sum i et av våre fond. Fondsbeviset får du på e-post og kan skrives ut hjemme. Du og mottakeren kan til enhver tid følge med på utviklingen av prosjektene gjennom kvartalsrapporter på utviklingsinvestor.no.

* Dersom prosjektet du investerer i ferdigstilles, vil nye prosjekter med liknende formål settes i gang i Nepal.

Skriv en hilsen på fondsbeviset

Pris: 1 000 kr
Din gave vil bli sendt til din e-postadresse, slik at du enkelt kan videresende eller skrive den ut for mottakeren.
0 / 800