Investering for næringslivet

Bondekvinne fra Guatemala viser frem kaffebønner
Carlos Zaparolli

Hos oss kan din bedrift investere i bærekraftige fond med kanskje verdens beste avkastning.

Utviklingssponsor

Å være utviklingssponsor betyr at din bedrift gir en donasjon til ett av landene. Du forplikter deg ikke til noe mer enn den ene donasjonen, og pengene går til de pågående prosjektene i det respektive landet du velger.

Dere er da med på å styrke bedriftens verdier og skape en bærekraftig kultur. Dere vil også motta materiell for skape engasjement rundt vårt samarbeid, samt kvartalsrapporter på prosjektene i valgt land.

Beløp er fra kr 5 000,- og oppover, og er en engangsdonasjon. Betaling skjer enten ved å legge inn betalingskort her på siden, eller vi kan sende dere en faktura.

Kontakt_Utviklingsfondet
Harald Herland

Utviklingspartner

Gode partnerskap er den beste strategien for å nå bærekraftmålene, men også for å skape håp og inspirasjon, både i næringslivet og verden vi lever i.

Sammen kommer vi fram til hvilke prosjekter eller land som kan være relevant for dere å følge og investere i for å skape engasjement internt og eksternt. I denne avtalen vil Utviklingsfondet bidra med blant annet presentasjoner, årlige rapporter og styrking av bedriftens omdømme. Sammen finner vi den beste og mest bærekraftige måten å samarbeide på.

Beløpet er mellom 150 000 - 500 000,- per år.

Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt.

Inntørket plante i tørkerammet landskap i Somalia
Kristoffer Nyborg

Hovedinvestor

Den beste strategien for å nå bærekraftmålene er samarbeid. I vårt samarbeid, skal vi ikke bare nå bærekraftsmålene — vi skal skape håp og inspirasjon, både i næringslivet og verden vi lever i. Som hovedinvestor investerer din bedrift fra 500.000,- kr i året.

Sammen kommer vi fram til hvilke prosjekter eller land som kan være relevant for dere å følge og investere i for å skape engasjement internt og eksternt. I denne avtalen kan Utviklingsfondet bidra med blant annet presentasjoner, besøk i prosjektområder, årlige rapporter, styrking av bedriftens omdømme samt bruk av Utviklingsfondets logo og varemerke. Sammen finner vi den beste og mest bærekraftige måten å samarbeide på.

Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt.