Invester i Somalia

Pris: 5 000 - 150 000 kr

Vi håper din bedrift har lyst å investere i Somalia. Dette er en engangsinvestering og dere velger selv om dere ønsker å betale med betalingskort her på siden eller motta faktura.

Dråpevanning vanner matplanten akkurat der det trengs

Om investeringen

Alvorlige og hyppige tørkeperioder de siste årene har ført til akutt mangel på mat for mange somaliere. Utviklingsarbeidet i Somalia handler om å styrke matsikkerheten og menneskers levebrød. Eksempler på konkrete tiltak er å ta i bruk nye landbruksteknikker og å bedre tilgang på vann.

Klimaendringer gjør det stadig vanskeligere å være bonde i Somalia. I dette fondet investerer du i de gode løsningene for å skape et jordbruk som tåler endringene. Enkle grep kan utgjøre en stor forskjell. Ved å plante med riktig avstand mellom plantene, velge riktige sorter og gi dem plass til å vokse med andre sorter som de trives sammen med, er man mindre utsatt for uventet tørke. Din investering bidrar til at bøndene får kunnskap om hvordan de kan tilpasse seg klimaendringene og at de får bedre markedstilgang som øker inntekten til bøndenes familie.

Betal med kort