Aktuelt & nyheter

Her finner du ferske nyheter og informasjon om vårt arbeid samt rapporter som gir deg kunnskap og oversikt over aktuelle problemstillinger og løsninger innen matproduksjon og bærekraftig utvikling.

Nyheter

Såfrø og klimatilpamning

Her kan du lese artikler og finne innhold om bærekraftig utvikling. Bli kjent med arbeidet Utviklingsfondet gjør i ulike land og lær mer om hvordan vi kan oppnå bærekraftsmålene gjennom økt satsing på våre fagområder.

Din klimaframtid

Lurer du på hvordan klimaendringene påvirker deg akkurat der du bor? Da er Din klimaframtid noe for deg! Her kan du også sammenligne ditt bosted med Malawi i Afrika eller Guatemala i Mellom-Amerika, to veldig forskjellige områder som påvirkes ulikt av klimaendringene.

Rapporter

Bondekvinner Malawi

Her legger vi ut fagrapporter og dokumenter som blant annet viser det konkrete arbeidet vi gjør i felt hos Utviklingsfondet. Dette er dokumenter basert på studier, forskning og erfaringer over tid.

Årsrapporter

Matproduksjon i Malawi. Maten selges på markedet og sikrer familier inntekt.

Les våre årsrapporter som gir innblikk i hva som har skjedd i Utviklingsfondet gjennom året og inneholder blant annet regnskap og resultater.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få med deg siste nytt i kampen for en bærekraftig og rettferdig framtid for verdens bønder.

Prosjektevaluering

Bondekvinner Malawi

Utviklingsfondet igangsetter jevnlig evalueringer av vårt arbeid for å sørge for at vi på best og effektiv mulig måte arbeider med å gjøre småbønder på landsbygda mer robuste mot klimaendringene, slik at de kan dyrke nok og næringsrik mat til seg og familiene sine. Evalueringsrapportene kan du lese her.