Invester i dyrehelse

Pris: 500 kr
Kamel
Kristoffer Nyborg

I Somalia har mange husdyr som levebrød. De siste årene har regnsesongene sviktet gang på gang. Det har ført til ekstremtørke og mange har mistet dyrene sine i hopetall, og dermed også livsgrunnlaget sitt. I denne kritiske situasjonen er din investering i dyrehelse helt avgjørende.

Geiter

Info om gaven

I Somalia lever mange som pastoralister. Det betyr at de flytter rundt med dyrene sine for å finne beiteområder, ikke veldig ulikt slik reindriftsamer gjør i Norge. Dyrene utgjør et viktig sikkerhetsnett for matsikkerhet og inntekt, og det er avgjørende å sette inn tiltak for å redusere skadene av tørke og styrke pastoralistenes muligheter for å gjenoppbygge dyreflokken etter tørkeperiodene.

Ved å investere i dette prosjektet, bidrar du til opplæringen av dyrehelserådgivere som vil dele essensiell kunnskap i sine lokalsamfunn. Rådgiverne vil få opplæring i dyresykdommer, behandlingsmuligheter, tilgjengelige medisiner og dyreernæring. Etter opplæringen vil rådgiverne motta et dyrehelse-kit som inneholder grunnleggende medisiner og utstyr, slik at de kan følge opp dyrene i lokalsamfunnet.

Et fysisk fondsbevis viser at mottakeren har investert en sum i et av våre fond. Fondsbeviset får du på e-post og kan skrives ut hjemme. Du og mottakeren kan til enhver tid følge med på utviklingen av prosjektene gjennom kvartalsrapporter på utviklingsinvestor.no.

* Dersom prosjektet du investerer i ferdigstilles, vil nye prosjekter med liknende formål settes i gang i Nepal.

Skriv en hilsen på fondsbeviset

Pris: 500 kr
Din gave vil bli sendt til din e-postadresse, slik at du enkelt kan videresende eller skrive den ut for mottakeren.
0 / 800