Utviklingsfondet har nye nettsider!

Publisert . | Oppdatert

Utviklingsfondet har lenge hatt behov for en plattform som er bedre egnet til å få fram de viktige og gode historiene fra felt. Arbeidet ble startet under pandemien og denne uken ble hele den nye plattformen lansert.

En helt ny drakt

Med god hjelp fra digitalbyrået Good Morning Naug har utviklingsfondet.no fått en helt ny drakt, inkludert en ny profil. Utviklingsfondet har lenge sett at vi har så mange historier å fortelle, men vi har manglet en god måte å vise fram disse fortellingene på. Good Morning Naug har derfor hjulpet oss med å utvikle helt nye nettsider som er bedre egnet til å vise fram tekst, bilder og film, og har i tillegg gitt oss nye moderne metoder for historiefortelling.

Good Morning Naug sier selv at de er stolte over jobben de har gjort for Utviklingsfondet, og at det har vært et svært givende prosjekt.
Les mer om arbeidet byrået har gjort for Utviklingsfondet her.

Tusen takk til GMN som står bak våre nye nettsider og nye profil! Utviklingsfondet har endelig fått den visuelle identiteten og digitale rigg en organisasjon som har jobbet med klimatilpasning og fattigdomsbekjempelse i over 40 år fortjener!

— Ann Askim, Leder marked og kommunikasjon

Vil du se mer av de nye nettsidene våre?
Ta gjerne en titt på for eksempel siden om arbeidet vårt i Guatemala!

Er du enig i at Norge må gjøre mer for verdens småbønder?

Signer og krev at Norge dobler støtten til småbønder i utviklingsland

Norges nye utviklingsminister, Anne Beathe Tvinnereim, har selv uttalt at kampen mot sult er kamp nummer én. Hun er enig i at økt støtte til småbønder i utviklingsland må prioriteres. Nå er det vårt ansvar å gi henne støtten hun trenger for å få dette gjennom. Det haster.

Signer aksjonen og krev at Norge dobler støtten til småbønder i utviklingsland. Utviklingsfondet vil sørge for at hver signatur når helt frem til utviklingsministeren og resten av regjeringen.

Jeg samtykker: