Åpen søknad

Utviklingfondet ser alltid etter flinke folk. Send oss gjerne en åpen søknad, dersom du ser for deg at du kan bidra i det viktige arbeidet vi gjør.

Fortell om deg selv

Fortell oss hvem du er og litt om din erfaring. Legg ved CV og gjerne et bilde. Send til anne-ma@utviklingsfondet.no.

Om arbeidsgiveren

Utviklingsfondet er en selvstendig norsk miljø- og utviklingsorganisasjon som har jobbet i over 40 år i noen av de fattigste og mest klimautsatte områdene i verden. Vi jobber sammen med lokalsamfunn for å skape varige endringer og økt rettferdighet slik at fattige bønder de kan overvinne sult, takle kriser og skape positiv lokal utvikling. Vi har totalt 50 ansatte. 15 av oss jobber ved vårt kontor i Oslo. De øvrige 35 er ansatte ved våre tre landkontor i Etiopia, Somalia og Malawi. Vår innsats når ut til over en million mennesker på landsbygda i Afrika, Asia og Mellom-Amerika. Aldri tidligere har forholdet mellom mat og miljø vært tydeligere og viktigere.

Klimaendringer og overforbruk av naturressurser truer matproduksjonen, de fattigste er mest utsatt for økte temperaturer og mer tørke, flom og storm. Vi jobber helhetlig og kombinerer bærekraftige tiltak for å utvikle robuste lokalsamfunn. For å øke matproduksjonen støtter vi klimatilpasset landbruk, lokale frøbanker, økt plantemangfold, bedret jordsmonn, tilgang på vann og vern av naturen. Målet er å styrke småbondens kunnskap, rettigheter og inntekter. Når fattige familier produserer nok mat kan de sende barna på skolen og få et bedre liv.