Utviklingsfondet Til forsiden

Julegrøt 2016

Del symbolsk julegrøt med noen som ikke har nok å spise. Til og med nissen får grøt på julaften. Kjøp julegrøt i ekte juleånd.

150,- Gå til >

Verdifull honning

Gi en fattig bonde opplæring i moderne birøkting, bikuber og annet utstyr. Honning gir både  inntekter og er et godt kosttilskudd.

200,- Gå til >

Livsviktig såkorn

Kjøp en sekk såkorn til noen som har for lite å spise. Gode frø gir bedre avling, mer mat, bedre ernæring og nye framtidsmuligheter.

200,- Gå til >


Hjertevarm jul

Kjøp symbolske og hjertevarme pepperkaker prydet med viktige verdier: Solidaritet, Mangfold,  Rettferdighet og Deltakelse. Du kan endre liv.

200,- Gå til >

Julegris

En gris eller flere endrer livet raskt for en fattig bondefamilie. De får variert mat og inntekter. Kjøp symbolsk gris som endrer liv.

325,- Gå til >

Sykkel

Kjøp en symbolsk sykkel. Den endrer liv for noen som  strever med tunge bører i timesvis daglig og gir dem en bedre hverdag.

500,- Gå til >


Eseltransport

Det er tungt å gå i timesvis for å hente vann, brensel og andre varer. Kjøp et symbolsk esel som gjør hverdagen enklere.

900,- Gå til >

Modellbondekurs

Kjøp et symbolsk modellbondekurs og gi fattige bønder opplæring, så de kan dyrke nok mat til seg og familien. 

900,- Gå til >

Geiteflokk

En liten geiteflokk kan redde liv. Mange fattige på landsbygda er avhengig av geiteflokken sin for å overleve. Kjøp symbolske geiter som endrer liv.

225,- Gå til >


Kyllingflokk

Kyllinghold gir både mindre sult, bedre ernæring, nye inntektsmuligheter og et bedre liv.  Gi noen en symbolsk kyllingflokk med varig verdi.

125,- Gå til >

Vannpumpe

Vann er avgjørende for alt liv på jorden. Kjøp en vannpumpe som gir fattige rent vann, en bedre hverdag og som redder liv.

400,- Gå til >

Eventyrskog

Kjøp en symbolsk eventyrskog og gi fattige bønder bedre muligheter til holde på fuktigheten i jorden, slik at de kan dyrke mer mat.

200,- Gå til >


Vannkanner

Kjøp vannkanner til noen som strever for å holde liv i plantene sine. Kjøkkenhager gir bedre kosthold, inntekter og bedre liv.

225,- Gå til >

Drivhus

Å dyrke grønnsaker kan bli  løsningen for fattige i utviklingsland. Kjøp symbolsk drivhus, så de kan dyrke hele året.

500,- Gå til >

Klimavenn

Kjøp et klimavennbevis. Vis solidaritet med klimaofre som strever med å klare seg i møte med vankeligere værforhold. De trenger mange venner nå.

150,- Gå til >


Chili

For mange fattige er chili eneste mulige inntektskilde. Kjøp symbolske chili og styrk deres framtidsmuligheter.

100,- Gå til >