Nyheter

Velkommen til MatBeat!

For fjerde året på rad inviterer vi til MatBeat på verdens matdag 16. oktober. I år har vi gjort noen endringer og byttter ut konserter på kveldstid med matboder, live matlaging og gratis smaksprøver på dagtid.

Hva vet vi om utvikling?

Utviklingsmandag: Hvordan brukes tall og statistikk i spørsmålene rundt utvikling, økonomi og fattigdom? Dette var temaet som ble debattert foran et fullsatt lokale på Litteraturhuset under høstens første Utviklingsmandag.

Kræsjkurs utviklingsøkonomi

Utviklingsmandag: Hva vet vi om utvikling? Velkommen til et aldri så lite kræsjkurs om økonomisk vekst, fattigdom og utviklingsstatisktikk 12. september.

Kvinner mer sårbare for klimaendringer

Klimaendringer er en stor utfordring for verdens landbruk og matproduksjon. Og det er småbønder i afrika, og spesielt kvinner, som rammes hardest.

En annen verden er mulig

Utviklingsfondet deltok nylig på Verdens sosiale forum i Canada. Forumet er en viktig arena for å møte samarbeidspartnere fra hele verden og finne løsninger på verdens fattigdoms og miljøutfordringer.

Likestilling er en nøkkel til matsikkerhet

I en fersk rapport retter Utviklingsfondet fokus på kvinners bidrag til matsikkerhet, helse og næringsutvikling i utviklingsland.

Fast giver
Bedrifter
Nettbutikk
}