På etikettene som følger klærne står følgende: Wildwool bestreber seg på å opptre sosialt ansvarlig og samarbeider derfor med Utviklingsfondet om deres arbeid i Nepal. Ved å kjøpe dette produktet gir du 10 kr som Utviklingsfondet vil bruke til å hjelpe en uheldig familie til et bedre liv. Sammen kan vi gjøre en forskjell. Takk for din støtte! For å lese mer om prosjektet gå til <a href=
På etikettene som følger klærne står følgende: Wildwool bestreber seg på å opptre sosialt ansvarlig og samarbeider derfor med Utviklingsfondet om deres arbeid i Nepal. Ved å kjøpe dette produktet gir du 10 kr som Utviklingsfondet vil bruke til å hjelpe en uheldig familie til et bedre liv. Sammen kan vi gjøre en forskjell. Takk for din støtte! For å lese mer om prosjektet gå til http://www.wildwool.no
Cathrine Haadem (tv) og Emilie Dysthe er de to unge gründerne bak Wild Wool. De ønsker å gi noe tilbake til samfunnet og har derfor valgt å støtte Utviklingsfondet.
Cathrine Haadem (tv) og Emilie Dysthe er de to unge gründerne bak Wild Wool. De ønsker å gi noe tilbake til samfunnet og har derfor valgt å støtte Utviklingsfondet.

Wild Wool ble etablert i februar 2012, og lanserte  i forrige uke sin første kolleksjon i nettbutikken wildwool.no. Produktene produseres av 100% kasjmirull og kan bare kjøpes på nett. Alle produktene til Wild Wool er håndlaget i Nepal.

Eksempel til etterfølgelse!

De to unge gründerene bak Wild Wool, Emilie Dysthe og Cathrine Haadem, ønsker å gi noe tilbake til samfunnet, og nå gir de 10 kr til Utviklingsfondet for hvert plagg de selger.

- Ettersom vi produserer i et av verdens fattigste land har vi helt fra begynnelsen av vært opptatt av å gi noe tilbake til produksjonslandet. Etter å ha kontaktet flere aktuelle organisasjoner bestemte vi oss for at vi ville samarbeide med Utviklingsfondet. De har flere spennende prosjekter i Nepal og for hvert plagg vi selger går 10 kroner til Utvikingsfondet.

Vi i Utviklingsfondet takker for støtten og ønsker Cathrine og Emilie lykke til.

Les om prosjektet som inspirerte Cathrine og Emilie her www.utviklingsfondet.no/wildwool

Se nettbutikken og les mer på: www.wildwool.no