Utviklingsfondet i Nepal

Dørene åpner 18:00 på Parkteatret i Oslo. Odd Magnus Williamson stiller som konferansier, og artistene som spiller er så langt:

SiLyA
Klovner i Kamp
Samsaya
Truls
OMVR
Elisabeth Carew & Thomas Eriksen
Mano Nuno (DJ SET)
Lucky Lips

Initiativtaker Fam Irvoll besøkte selv Nepal bare uker før jordskjelvkatastrofen, i forbindelse med sitt samarbeid med Blindeforbundet. Hun forteller om en fantastisk respons fra artister og andre bidragsytere. Alle artister og all bemanning stiller frivillig denne kvelden, Parkteatrets lokaler disponeres gratis, og Benum og Ljudia låner ut teknisk utstyr.

Kjøp billett

Enorme behov

De innsamlede midlene går direkte til Utviklingsfondets samarbeidspartnere i Nepal i fire av de hardest rammede distriktene. Dette er områder ikke mange når ut til, der opptil 90 % av bygningene er ødelagt. I den akutte fasen går pengene til telt, mat og helsehjelp, mens de i oppbyggingsfasen vil brukes til husbygging og reparasjoner (i samarbeid med Ingeniører Uten Grenser), matproduksjon med mer.


– Våre partnere i Nepal jobber hardt med å få hjelp ut til de mest avsidesliggende stedene, forteller Kari Helene Partapuoli i Utviklingsfondet.

– Hele landet jobber frivillig for tiden, og derfor er det på tross av det som skrives i media mye av hjelpen som kommer fram. Motorsykkelklubber stiller opp med offroadsykler, og det bæres og kjøres hjelp ut til de rammede. Men de trenger penger.

Her kan du lese mer om hvordan hjelpearbeidet går så langt.

Billetter kr. 150,- + avg. (forsalg) / 150,- + avg. eller mer (i døra), i salg via Billettservice
18 års aldersgrense
Dørene åpner 18.00

Her finner du event på Facebook - meld deg på og inviter dine venner!

Vi takker Tine Poppe Photography for bilder fra Nepal.

Kjøp billett til konserten her.