Les mer:

Hva skal vi spise i framtiden og hvordan skal vi produsere det? Utviklingsfondets sultrapport 2012 lanseres på Mathallen 23. oktober.
Hva skal vi spise i framtiden og hvordan skal vi produsere det? Utviklingsfondets sultrapport 2012 lanseres på Mathallen 23. oktober.

Som en del av årets sultkampanje arrangerer Utviklingsfondet seminar med paneldebatt på Mathallen.

Årets sultrapport stiller spørsmålet Hva skal vi spise i framtiden og hvordan skal vi produsere det? Finnes det en matproduksjon som kan redusere fattigdom, fø 9 milliarder, redusere klimaendringene og samtidig ta vare på miljøet?

Norges nye mateldorado Mathallen og Utviklingsfondet inngår et samarbeid og inviterer til debatt tirsdag 23. oktotber, kl. 18.00 til 19.30.

Deltagere:

  • Andreas Viestad, kokk og matskribent
  • Aina Bartman, daglig leder i Bondens Marked
  • Kjell Roland, administrerende direktør i Norfund, statens investeringsselskap i utviklingsland
  • Hege Hertzberg, utviklingspolitisk direktør i Utenriksdepartmentet

Debattleder: Andrew Kroglund, informasjons- og politikksjef i Utviklingsfondet.

Vi legger til et skavlansk preg; med en samtale rundt mat i bred forstand, om hvorfor matproduksjon i både nord og sør er viktig, og hvorfor det nye fokuset på god og ren mat er et skritt i riktig retning.
Kom og få stillet kunnskapssulten din, og se et av Oslos hotteste steder for tiden!

Mathallen ligger på Vulkan-tomta - Maridalsveien 13-17. Denne ligger sentralt mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst, Maridalen i nord og en kort rusletur fra Oslo sentrum i sør. Se kart på mathallens nettsider.

Se seminaret på Facebook.