Vi inviterer alle til å bli med på en skikkelig omtanke-dugnad før jul. Dugnaden er for noen blant de mest sårbare i verden – fattige mennesker i Afrika, Asia og Mellom-Amerika som daglig kjemper for å få et bedre liv uten sult og fattigdom.  

Med våre symbolske gaver kan du glede familie, venner, naboer og bekjente - eller deg selv - med en gave som gir mening. Samtidig bidrar du til å endre fattige familiers hverdag og framtid.

Inntektene fra symbolske julegaver og andre bidrag fra enkeltpersoner, grupper og bedrifter i Norge bruker vi til å gi 500 000 fattige mennesker hvert år muligheter til å dyrke mer mat, få et bedre og mer variert kosthold, nye inntektskilder og råd til å sende barna sine på skolen. Sammen endrer vi liv.

Vi har både vannpumper, såfrø, griser, honning, drivhus og mange andre symbolske gaver. Du kan også dele Utviklingsfondets julegrøt med noen som ikke har nok å spise. Vår symbolske julegrøt betyr ikke bare at du gir noen et ekstra grøtmåltid, du gir familier muligheten til å spise seg mette hver dag framover. Alle gavene har varig verdi. På gavekortet kan du skrive din egen personlige hilsen. Se vårt utvalg her.

Vis din omtanke, bli med på årets juledugnad og kjøp symbolske julegaver. Din støtte gjør en forskjell.

På forhånd tusen takk for støtten.