Ta med familie og venner til en flott kveld fylt med god musikk i en hektisk juletid. Artistene har i ekte juleånd valgt å gi overskuddet fra konserten til å hjelpe fattige familier og bekjempe sult gjennom Utviklingsfondets prosjekter. Dette sier Lars om konserten:

- Hva vi velger å gjøre, sammen og alene, gjør oss til dem vi er, skaper det samfunnet vi vil ha. Men vi mennesker har en tendens til å velge bort, skyve foran oss, lukke øynene! Vi liker ikke den fingeren som peker på oss, det personlige ansvaret, valget vi tar eller lar være å ta.

Derfor dette programmet med tekster fra fjern og nær - der vi velger blant sanger og viser som håper og tror taler til folk av og om i dag, om de så var skrevet i går. Det er nok av nye gjerder som må rives ned! Vi er inne i en travel tid, mer enn full av førjul, tilbud og tidstyveri av alle slag!

I vrimmelen kan det være tøft å nå igjennom med sitt budskap, men her er nå mitt:

Utviklingsfondet, en bistandsorganisasjon som jeg har fulgt og støttet i mange år, vil lage en førjulskonsert i Tøyenkirken med  meg fredag 15 desember kl 19. Jeg tror dette blir et ok alternativ blant de mange førjulskonsertene, så “Gå ikke forbi!”

Utviklingsfondet takker Tøyenkirken for å stille lokaler gratis til rådighet, så vi kan få en stemningsfull og fin konsert. Kjøp billetter nå, så er du sikker på å få. Her kan du kjøpe billetter.