Les mer

Foredragsturneen kommer innom Oslo, Bergen og Trondheim. Sett av datoen, spre informasjonen og møt opp!
Foredragsturneen kommer innom Oslo, Bergen og Trondheim. Sett av datoen, spre informasjonen og møt opp!

Den amerikanske bonden David Runyon og Bill Freese fra Centre for Food Safety i USA skal diskutere GMO-erfaringer med Mariam Mayet fra African Centre for Biosafety i Sør-Afrika og med norske gen-aktivister.

- GMO-debatten handler om hva slags matproduksjon vi skal ha i framtida, men den handler også om praktisk bruk av føre-var-prinsippet og om mange viktige delseire for miljøbevegelsen, sier Marte Rostvåg Ulltveit-Moe, som representerer Naturvernforbundet i Nettverket.

Foredragene

> OSLO: Mandag 3. september kl 12-16 er det GMO-seminar med de internasjonale gjestene på Litteraturhuset. Se arrangementet på facebok.
> ÅLESUND: Tirsdag 4. september kl 19 blir det GMO-seminar på Høgskolen i Ålesund, rom Kaupangen. Se arrangementet på facebook.
> BERGEN: Onsdag 5. september arrangerer Naturvernforbundet i Hordaland GMO-møte på Krystall i Bergen kl 19. Se arrangementet på facebook.
> TRONDHEIM: Torsdag 6. september kl 19 blir det GMO-arrangement i Trondheim i regi av Naturvernforbundet Sør-Trøndelag og samarbeidspartnere. Møtet arrangeres på kultursenteret ISAK. Se arrangementet på facebook.
 

Møtene holdes på engelsk. 

Last ned plakaten for turneen her (pdf).

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om arrangementene kan du kontakte Bell Batta Torheim i Utviklingsfondet: 23 10 95 88/41 12 34 04