Vi gleder oss til  en fantastisk konsertopplevelse med mening. Best av alt er at inntektene går til de som trenger det mest - fattige familier som strever med å holde sulten unna.

Lars Klevstrand har et kjent navn i det norske musikkmiljøet og imponerer stadig, både som gitarist, skuespiller og komponist. Han har fanget publikum i en årrekke med både humor og alvor gjennom sine egne og andres låter- både alene og sammen med andre.

Lars Klevstrand har vært en viktig profil i det norske visemiljøet siden 1960-tallet. Han har tolket våre sentrale norske visediktere, samt nord- og søramerikanske, franske, greske, napolitanske og svenske viser, på originalspråk og i oversettelse. Han er kjent for sine samarbeidsprosjekter på tvers av alle musikalske sjangere.

Til konserten «Gå ikke forbi» i Kulturkirken Jakob 4/12 tar han med seg sine gamle venner jazzmusikerne Guttorm Guttormsen og Carl Morten Iversen som han samarbeidet med på “Riv ned gjerdene!” prosjektet på 70-tallet. Denne trioen vil gi deg en sterk og engasjerende musikkopplevelse i kulturkirken - en konsert med innhold!

Lars sier:

Hva vi velger å gjøre, sammen og alene, gjør oss til dem vi er, skaper det samfunnet vi vil ha. Men vi mennesker har en tendens til å velge bort, skyve foran oss, lukke øynene!  Vi liker ikke den fingeren som peker på oss, det personlige ansvaret, valget vi tar eller lar være å ta. Derfor dette programmet med tekster fra fjern og nær - der vi velger blant sanger og viser som håper og tror taler til folk av og om i dag, om de så var skrevet i går. Det er nok av nye gjerder som må rives ned!

Velkommen til konsert 2. søndag i advent!  Ta med familie, venner og bekjente. Hver solgte billett bidrar til at vi kan hjelpe flere.

Pris: 250 inkl. avgift
Sted: Kulturkirken Jakob
Dørene åpner: 16.00 Konsertstart: 17.00
Billetter kan kjøpes på Narvesen, 7-eleven eller via Ticketmaster