Sommerferien er her. Det betyr gjerne litt ekstra kos og hygge med god mat og drikke - og litt ekstra penger å rutte med.

Hvert år har de som kjenner oss delt feriepenger og gitt sommergaver som har bidratt til at flere hundre tusen mennesker hvert år får en bedre fremtid. Tusen takk til dere.

Nå håper vi du vil være med på årets sommerkampanje. Vi er helt avhengig av gaver fra både deg og de andre giverne våre, for å kunne hjelpe flest mulig til et bedre liv gjennom aktivitetene vi har planlagt i 2016.

Hvis vi alle deler litt ekstra, kan veldig mange familier få et mer verdig liv med mat på bordet hver dag og en tryggere og bedre fremtid. Det er ikke så mye som skal til fra hver enkelt, når mange bidrar. Her er noen eksempler på hva pengene går til:

200 kroner gir en familie i Etiopia nytt såkorn, når matmangel har tvunget dem til å spise opp det de hadde.

750 kroner gir en familie i Nepal et drivhus, slik at de får et mer variert kosthold og kan dyrke mat gjennom hele året.

1350 kroner gir en familie i Guatemala en vedbesparende og miljøvennlig ovn som fører helseskadelig røyk ut av huset. Ovnen gjør matlagingen effektiv, og den fungerer som en god varmekilde om vinteren.

Blir du med på sommerkampanjen? Hver eneste krone vi samler inn er viktig. Gi din gave her eller bruk Vippsnr. 11714.

Sommerhilsener fra
Kari Helene Partapuoli, daglig leder