Operasjon Dagsverk 2014

Årets Operasjon Dagsverk går til Utviklingsfondet prosjekter i Etiopia og Malawi, og skal sikre økt frihet for jenter i to av verdens fattigste land. Minst 34 000 ungdommer skal gjennom prosjektene få flere muligheter og økt selvstendighet og innflytelse over sitt eget liv. Les mer her.

Har du lyst til å lede en spennende organisasjon som støtter fattige bønder i deres egen kamp for en bedre hverdag? Vi lyser nå ut stillingen som daglig leder i Utviklingsfondet for én dag.

Under årets Operasjon Dagsverk kan du få muligheten til å sette ditt preg på organisasjonen for en dag, og få kjennskap til de ulike arbeidsområdene vi jobber med.

Vi søker deg som:

- Minimum har fullført barneskolen
- Er positiv og engasjert
- Interesse for bærekraftig utvikling og kvinners rettigheter teller positivt
- Organisasjonserfaring er et pluss!

Vi tilbyr:

- Muligheten til å lede Norges viktigste organisasjon for bærekraftig landbruk i utviklingsland
- Muligheten til å påvirke Utviklingsfondets arbeid
- Et engasjert og inkluderende arbeidsmiljø
- Attest fra Utviklingsfondet

Utviklingsfondet jobber med fattigdomsbekjempelse på landsbygda i Afrika, Asia og Mellom Amerika, og oppfordrer norsk ungdom fra både bygd og by til å søke på stillingen.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder Kari Helene Partapuoli på kari.helene@utviklingsfondet.no, eller på telefon 900 27 421.

Skriv noen ord om deg selv og hvorfor du vil lede Utviklingsfondet for en dag, og send til post@utviklingsfondet.no innen torsdag 24. oktober. Merk eposten “jobbsøknad”.