Nyheter

En kvinnes valg

Vi går i et knusktørt landskap, og kommer plutselig til en åkerlapp så fuktig at vi ikke er skodd for å gå i den. Midt i den står Belaelom Geremariam, 55 år, som stolt viser oss sin hovedinntektskilde. Det var ikke alltid sånn. Før Utviklingsfondet investerte i et vanningsanlegg i dette området var det like tørt her som overalt ellers i Tigray, nord i Etiopia.

Første kvartalsrapport er ute!

Nå har våre utviklingsinvestorer mottatt sin første kvartalsrapport! Du vil ikke finne kvartalsrapporten vår på E24s lanseringsliste, men like fullt er rapporten som omtaler de første investeringene i våre landfond spennende lesing for en gryende hobbyinvestor. 

5 grunner til at du bør bli utviklingsinvestor!

Hos oss kan du investere i prosjekter som er selve nøkkelen til det vi alle drømmer om — en bærekraftig og rettferdig verden. Her er 5 gode grunner til at du bør bli utviklingsinvestor.

Bra for jorda – bra for deg

Det er mulig å dyrke mat på måter som tar vare på jorda samtidig som avlingene øker. I et slikt bærekraftig matsystem har belgvekster – som erter og bønner – en viktig rolle å spille.

Bøndenes kamp mot de brutale konsekvensene — Guatemala i klimakrise.

Utviklingsfondets, Alice Ennals, forteller hvordan det egentlig står til med bøndene i Guatemala — midt i krisen som handler om deres livsgrunnlag.

Med frø som valuta

For noen er frø mer verdt enn penger. Her kan du lese om hva en frøbank egentlig er, hvorfor den har så stor verdi og hvordan du selv kan investere i frø.

Bli investor
Kontakt oss
Her jobber vi
}