Nyheter

Elefanten i det grønne rommet

Utviklingsmandag: Er det realistisk å avskaffe fattigdom samtidig som vi reduserer klimautslippene så mye som vi må? Vi tar debatten 14. november.

Sammen om 1 million nye jobber i Afrika

Hvordan kan Norge bidra til jobbskaping og inkluderende vekst på det afrikanske kontinentet? Velkommen til dagskonferanse 16. november i regi av LO, Utviklingsfondet og Fellesrådet for Afrika.

Matsikkerhet i sårbare stater

Norge gir solide bidrag til humanitære situasjoner i land som Syria, Irak, Somalia og Sør-Sudan. Når målet er at landene skal klare seg selv, er tilgang på mat helt sentralt. Velkommen til seminar!

Bekjemp sult, Brende

Hvis regjeringen virkelig vil være en drivkraft for bærekraftsmålene, må innsatsen også rettes mot tilgang på nok og næringsrik mat. Men regjeringen viser ingen vilje til å bekjempe sult.

Frihandel mot fattigdom?

Utviklingsmandag: Ifølge regjeringen er frihandel et effektivt redskap for å bekjempe fattigdom. Er det så enkelt? Vi har oppsummert mandagens debatt på Litteraturhuset.

Unge kvinner kan!

Etter at Utviklingsfondet fikk tildelt Operasjon Dagsverk i 2014 satser vi nå stort på å styrke unge kvinners rettigheter i Malawi og Etiopia.

Fast giver
Bedrifter
Nettbutikk
}