Nyheter

Ny rapport: 131 tiltak som kan sikre biologisk mangfold

Norge har forpliktet seg gjennom FN til å begrense tapet av arter kraftig innen 2020. Tre miljøorganisasjoner har utredet hvordan.

Enda et klimatoppmøte – og så…

Ministre og rådgivere fra de fleste land i verden, tusenvis av aktivister og profesjonelle lobbyister møtes nå til COP 17 i Sør-Afrika. Men vil det komme noe ut av konferansen – og vil det i så fall være bra?

Rapport og debatt: Sult engasjerer

– En informert debatt er i alles interesse, sier informasjonssjef Andrew Kroglund, som er fornøyd med at Utviklingsfondets nye rapport og temaet global sult skaper engasjement. Et aktivt publikum og et sterkt panel bidro til en god og viktig diskusjon mandag 31. oktober.  

Seminar: Vi trenger en ny handelspolitikk

Det er tid for nytt WTO-toppmøte. Begraves Doha-runden? Handelskampanjen inviterer til seminar 23. nov. om alternativer til dagens WTO-modell og Norges rolle.

Åpent møte: Politikk og utvikling i Etiopia

Rask økonomisk vekst, men internasjonale organisasjoner er bekymret for den politiske utviklingen. Hvilken vei går det egentlig i Etiopia? Velkommen til debatt 24. november kl 17 i Grensen 9b.

Bøfler og nybegynnere i Nepal

Nei! Nei! Hylende løper jeg mot den svære bøffelen. Den angriper min toårige datter! Beistet holder henne nede med hodet. Jeg er klar til å ta tak i horna for å få dyret vekk.

Bli investor
Kontakt oss
Her jobber vi
}