Nyheter

Kooperativbevegelsen som ikke ville dø

(Pueblo Nuevo, Nicaragua) - Her; ta en tallerken til. Før jeg rekker å si nei har Dona Sebastiana jammen fylt opp en porsjon til av velsmakende grønnsaks- og hønesuppe. Hun er deltager i et lokalt kooperativ, en samarbeidsform som er i vinden igjen.

Lyden av rautende kyr

På vei opp til Trincomalee på østskysten av vakre Sri Lanka, er det lett å legge merke til et land i rask utvikling. Det vil si, utvikling av infrastruktur. Programkoordinator for Sri Lanka, Aina Grødahl, er på prosjektbesøk på Sri Lanka.

Norge må si nei til patentbonus

- Å dele ut bonus til ansatte som behandler patenter er som å gi en fotballdommer betalt etter hvor mange mål han dømmer.

Ønsker for klimaet i Aladdins land

Årets klimatoppmøte starter i dag i Qatar - et land som ser ut som et landskap bare besøkt i eventyr og barnefilmer som Aladdin. Kan så denne magiske byen gjøre klimaforhandlingene til noe magisk?

Hvor mange bønder trenger vi?

Da Utviklingsfondet arrangerte seminar på Mathallen 23. oktober ble ikke panelet enige om veien videre for verdens jordbruk.

Seminar: Tomhendte toppmøter

Hva ble resultatene av toppmøtet om biologisk mangfold i India nylig? Hva er de viktigste stridsspørsmålene på klimatoppmøtet i Doha i november? Og ikke minst: Hvem skal betale?

Fast giver
Bedrifter
Nettbutikk
}