Nyheter

Utviklingsfondet søker ny daglig leder

Vil du bli vår nye sjef? Stillingen som daglig leder er ledig fra og med sommeren 2013.

Stafettpinnen gis nå til det sivile samfunnet

Det er et paradoks at verdens politikere ikke klarer å levere skikkelige utslippskutt når vitenskapen alarmerer om dommedagsscenarioer. Folket har imidlertid også et ansvar.

GMO-raps forbys i Norge

Utviklingsfondet har sammen med Nettverk for GMO-fri mat og fôr jobbet lenge for å forby dagens genmodifiserte organismer i Norge, og i dag kom gladmeldingen vi har ventet på! Regjeringen vedtok i statsråd forbud mot raps fra Monsanto som er genmodifisert til å tåle sprøytemidler.

Kooperativbevegelsen som ikke ville dø

(Pueblo Nuevo, Nicaragua) - Her; ta en tallerken til. Før jeg rekker å si nei har Dona Sebastiana jammen fylt opp en porsjon til av velsmakende grønnsaks- og hønesuppe. Hun er deltager i et lokalt kooperativ, en samarbeidsform som er i vinden igjen.

Lyden av rautende kyr

På vei opp til Trincomalee på østskysten av vakre Sri Lanka, er det lett å legge merke til et land i rask utvikling. Det vil si, utvikling av infrastruktur. Programkoordinator for Sri Lanka, Aina Grødahl, er på prosjektbesøk på Sri Lanka.

Norge må si nei til patentbonus

- Å dele ut bonus til ansatte som behandler patenter er som å gi en fotballdommer betalt etter hvor mange mål han dømmer.

Fast giver
Bedrifter
Nettbutikk
}