Nyheter

Usikkerhet om bistandens framtid

Et nytt diskusjonsnotat fra Utviklingsfondet skaper debatt om norsk utviklingspolitikk. Muligheten for regjeringsskifte til høsten har gitt en usikkerhet om framtiden for norsk bistand.

Populære diasporaseminarer

Vi arrangerer jevnlig seminarer med fokus på våre programland, og lørdag 12. og 19. januar var det duket for årets to første diasporaseminarer. Det ble en stor suksess.

Si nei til patent på planter og dyr

Utviklingsfondets nye brosjyre om patent gir en kjapp forklaring på hva patent på planter og dyr er, og hvorfor patent på planter og dyr er en dårlig ide.

Bonde støtter bonde

Tirsdag 8/1  undertegnet Norges  Bondelag en samarbeidsavtale med Utviklingsfondet for å støtte sine fattige yrkeskollegaer i Malawi.

Kampen om de fattige

Utviklingsfondet lanserer mandag 21. januar ”Kampen om de fattige: et diskusjonsnotat om utfordringer for norsk bistand”. Hvor står vi etter over 50 år med norsk bistand? På lanseringen løfter vi blikket og diskuterer framtiden for bistanden.

Seminar: Etiopias tapte kornsort

Velkommen til etiopisk aften. Temaet for denne kvelden er historien om hvordan Etiopia mistet kontrollen over sin kornsort Teff etter at et nederlandsk selskap patenterte det.

Fast giver
Bedrifter
Nettbutikk
}