Nyheter

Framtida teller nå

- Det er godt over tjue år siden man virkelig forstod koblingen mellom utvikling og klima, sier Siv Maren Sandnæs, leder for Spires Framtidsombudkampanje. – Nå er det på tide å gjøre ord om til handling.

- Stolte over hva de har oppnådd

I januar signerte Utviklingsfondet en samarbeidsavtale med Norges Bondelag. Nå har en delegasjon fra Bondelaget besøkt Malawi for å se nærmere på arbeidet de støtter.

Hvem skal eie jorda?

Mandag 11. februar startet vi opp med vår nye seminarrekke Utviklingsmandag. Denne gangen var det tilgang til jord i Mellom-Amerika som stod på agendaen – et av vår tids viktigste utviklingsspørsmål.

Alice i Somaliland

Denne gangen er det ikke eventyrland Alice har vært i, men Somaliland. Det er Utviklingsfondets nyeste programland, og Alice Ennals, programkoordinator, har vært på feltbesøk sammen med Asha, Jamila og Abdi fra Oslo. Les mer om hennes reise og se bilder fra turen her.

Utviklingsmandag: Hvem skal eie jorda?

Vi starter nå opp med en fast seminarrekke hvor vi løfter ulike utviklingspolitiske tema til refleksjon og debatt. Den andre mandagen i hver måned framover er det duket for Utviklingsmandag. Det aller første seminaret blir mandag 11. februar og arrangeres i samarbeid med Latin-Amerikagruppene i Norge. Hvem skal eie jorda?

Nettverk for GMO-fri mat og fôr styrket

Godt frammøte, aktuelt foredrag og mimring over fjorårets vellykkede informasjonskampanje, ga årets første møte i Nettverk for GMO-fri mat og fôr en god tone, der målet er å fortsatte kampen for en GMO-fri matproduksjon.

Fast giver
Bedrifter
Nettbutikk
}