Nyheter

En uslåelig kombo? Knut Nærum og Utviklingsfondet inviterer til påskequiz!

Radioteater, mer TV og høytlesing av bok: Knut Nærum er klar for en hyttepåske hjemme, og har laget en quiz du kan bryne deg på i solveggen hjemme i egen hage.

Maten vår i koronaens tid

Hva betyr korona for fattige menneskers matsikkerhet? Les vårt innlegg i Nationen om maten vår i koronaens tid.

Koronasolidaritet

Verden står midt oppe i en global krise. Det setter oss alle på prøve. Den virkelige lakmustesten blir nå om vi velger solidaritet eller egoisme. Hamstrer vi inn til oss selv og holder blikket i egen bakgård, eller fordeler vi godene og ser litt lengre?

Tilbyr digitalt undervisningsopplegg til norske skoler

Koronapandemien har snudd norsk skolehverdag på hodet, og inntil videre holdes all undervisning digitalt. Utviklingsfondet og Spire tilbyr et digitalt undervisningsopplegg knyttet til dokumentarfilmen Uår!

Korona-monitor med løpende oppdateringer fra bakken i sør lansert

Covid 19-viruset, også kjent som koronavirus, skaper store utfordringer over hele verden. I Norge er strenge smittevernstiltak innført for hele befolkningen. Nå sprer viruset seg også i fattige land. Utviklingsfondet lanserer nå en korona-monitor med oppdatert oversikt over utviklingen globalt.

Matproduksjon i koronavirusets tid

I alle kriser er tilgang til mat helt essensiell. Også under den pågående spredningen av det nye koronaviruset. Hvordan vil korona påvirke matfatet vårt?

Bli investor
Kontakt oss
Her jobber vi
}