Nyheter

Bønder møter bønder

Vi er i gang med et spennende nytt samarbeidsprosjekt sammen med Norges Bondelag, Norges Bygdekvinnelag og Norges Bygdeungdomslag.

Ny daglig leder i Utviklingsfondet

Utviklingsfondets styre har tilsatt Jan Thomas Odegard (49) som ny daglig leder. Han begynner i stillingen 1. oktober i år.

Utviklingsfondet fyller førti!

I år feirer Utviklingsfondet at det er førti år siden organisasjonen ble stiftet. Helt siden starten har vi hatt et mål om å jobbe for en bærekraftig og mer rettferdig verden.

Bekjemper fattigdom med kaffe

Utviklingsfondets samarbeidspartner FECODESA gjennom mer enn ti år er på besøk fra Nicaragua denne uken. Samvirkeorganisasjonen jobber for å sikre kaffebønder bedre vilkår.

Kontorkaffe med mening

Visste du at nordmenn drikker nest mest kaffe i verden? Mye av denne kaffen produseres av småbønder. Utviklingsfondet har nå inngått et nytenkende samarbeid med selskapet King Coffee.

Bærekraftig landbruk gir bedre kosthold

I Malawi er nesten 40% av barn under fem år for lave for alderen. Vekst og utvikling blir hemmet av at de ikke spiser nok mat, eller at maten de spiser mangler viktige næringsstoffer. En evaluering av Utviklingsfondets arbeid viser nå gode ernæringseffekter.

Fast giver
Bedrifter
Nettbutikk
}