Nyheter

Matproduksjon i koronavirusets tid

I alle kriser er tilgang til mat helt essensiell. Også under den pågående spredningen av det nye koronaviruset. Hvordan vil korona påvirke matfatet vårt?

En kvinnes valg

Vi går i et knusktørt landskap, og kommer plutselig til en åkerlapp så fuktig at vi ikke er skodd for å gå i den. Midt i den står Belaelom Geremariam, 55 år, som stolt viser oss sin hovedinntektskilde. Det var ikke alltid sånn. Før Utviklingsfondet investerte i et vanningsanlegg i dette området var det like tørt her som overalt ellers i Tigray, nord i Etiopia.

En ekstrem livssituasjon for kriserammede!

I Etiopia lever de fleste familier av husdyrene sine og det de selv klarer å dyrke der de bor. Landet går gjennom store politiske reformer, som også skaper uroligheter i befolkningen. I tillegg til de spente situasjonene, strever familiene seg gjennom tørkeperioder og et klima truet av endring.

Første kvartalsrapport er ute!

Nå har våre utviklingsinvestorer mottatt sin første kvartalsrapport! Du vil ikke finne kvartalsrapporten vår på E24s lanseringsliste, men like fullt er rapporten som omtaler de første investeringene i våre landfond spennende lesing for en gryende hobbyinvestor. 

5 grunner til at du bør bli utviklingsinvestor!

Hos oss kan du investere i prosjekter som er selve nøkkelen til det vi alle drømmer om — en bærekraftig og rettferdig verden. Her er 5 gode grunner til at du bør bli utviklingsinvestor.

Bra for jorda – bra for deg

Det er mulig å dyrke mat på måter som tar vare på jorda samtidig som avlingene øker. I et slikt bærekraftig matsystem har belgvekster – som erter og bønner – en viktig rolle å spille.

Bli investor
Kontakt oss
Her jobber vi
}