Invester i jordbruksteknologi for kvinner

Pris: 2 500 kr
Kvinne vanner åker med vannkanne
Harald Herland

Ved hjelp av tilgang på enkel jordbruksteknologi kan bønder i Nepal produsere mer mat og øke inntekten til familien sin.

En gruppe kvinner arbeider i åkeren

Info om gaven

På landsbygda i Nepal står mange kvinner alene om matproduksjonen fordi mennene deres i mangel på andre muligheter har reist for å finne arbeid i utlandet. Likevel har kvinner i mye mindre grad tilgang på nødvendige innsatsfaktorer for å drive jordbruk.

Gjennom dette fondsbeviset er du med på å investere i jordbruksteknologi til kvinner. Enkle redskaper som en treskemaskin sørger for at de bruker mindre tid og krefter på prosesseringen. I tillegg kan de tjene noen ekstra kroner på å leie ut maskinen når de ikke bruker den selv.

Et fysisk fondsbevis viser at mottakeren har investert en sum i et av våre fond. Fondsbeviset får du på e-post og kan skrives ut hjemme. Du og mottakeren kan til enhver tid følge med på utviklingen av prosjektene over tid.

* Dersom prosjektet du investerer i ferdigstilles, vil nye prosjekter med liknende formål settes i gang i Nepal. Du kan til enhver tid følge investeringen din gjennom kvartalsrapporter på utviklingsinvestor.no.

Skriv en hilsen på fondsbeviset

Pris: 2 500 kr
Din gave vil bli sendt til din e-postadresse, slik at du enkelt kan videresende eller skrive den ut for mottakeren.
0 / 800