Invester i en traktor

Pris: 1 000 kr

Investeringer i enkel jordbruksteknologi som en tohjulet traktor øker inntekten til bønder i Malawi og sparer dem for mye tid og krefter.

Kvinner står foran traktor

Info om gaven

De fleste bøndene på landsbygda i Malawi dyrker jorda for hånd. Det tar både lang tid og mye krefter. Med en traktor blir det mulig å gjøre arbeidet mer effektivt, og med mindre fysiske anstrengelser.

Traktoren vil gi bøndene langt større inntekter. Med en tohjulet traktor vil bøndene kunne drive bærekraftig jordbruk i større skala, der de i dag pløyer jorda for hånd. Familien kan tjene penger på å leie ut traktoren eller bruke den til å frakte varer til markedet. Med bedre inntekter vil familiene få penger til å sende barna på skolen og investere i sin egen framtid.

Et fysisk fondsbevis viser at mottakeren har investert en sum i et av våre fond. Fondsbeviset får du på e-post og kan skrives ut hjemme. Du og mottakeren kan til enhver tid følge med på utviklingen av prosjektene over tid.

* Dersom prosjektet du investerer i ferdigstilles, vil nye prosjekter med liknende formål settes i gang i Malawi. Du kan til enhver tid følge investeringen din gjennom kvartalsrapporter på utviklingsinvestor.no.

Skriv en hilsen på fondsbeviset

Pris: 1 000 kr
Din gave vil bli sendt til din e-postadresse, slik at du enkelt kan videresende eller skrive den ut for mottakeren.
0 / 800