Invester i biogass til lys og varme!

Pris: 250 kr
Barn leier to kuer langs landevei
Harald Herland

Viste du at det er mulig å gjøre kumøkk om til lys og varme? Det krever ikke avansert teknologi, men skaper en verden av forskjell i landsbyer i Nepal der all mat lages på ved.

Mann ser opp mot taklampe

Info om gaven

Biogassteknologien omgjør enkelt kumøkk til elektrisitet som kan brukes til matlaging eller til lys – på den måten kan leksene også gjøres etter at det har blitt mørkt ute!

Biogassteknologi er en av de mest miljøvennlige og bærekraftige teknologiene knyttet til landbruk. Ikke bare har det positive effekter for miljøet når skogen får bestå og CO2-utslippene synker, men det har også store fordeler for helsa. Når vedfyringen reduseres, reduseres også røyken som fyller kjøkkenet og skader lungene til kvinnene som lager maten, og barna de har rundt seg.

Gjennom dette fondsbeviset bidrar du til bedre helse, bevaring av skog, samt lys og varme for familier i Nepal, alt gjennom en investering i biogass.

Et fysisk fondsbevis viser at mottakeren har investert en sum i et av våre fond. Fondsbeviset får du på e-post og kan skrives ut hjemme. Du og mottakeren kan til enhver tid følge med på utviklingen av prosjektene over tid.

* Dersom prosjektet du investerer i ferdigstilles, vil nye prosjekter med liknende formål settes i gang i Nepal. Du kan til enhver tid følge investeringen din gjennom kvartalsrapporter på utviklingsinvestor.no.

Hvem skal motta fondsbeviset?

Pris: 250 kr
0 / 800