Utviklingsfondet

Rier for utvikling

Når du leser dette sitter jeg i et eller annet møtelokale i Rio og snakker bondens og jordas sak. Jeg diskuterer også begrepet grønn økonomi og deler norsk likestillingserfaring. Men er det noen vits? Er Rio-toppmøtet falske rier for utvikling?

>

Aftenpostens abdikasjon

”Aftenpostens reisebudsjett blir ikke belastet med flybilletter til Rio denne gangen”.  Dette skriver leder for politisk redaksjon, Ole Mathismoen den 7. juni.  Toppmøtet Rio+20 setter få hjerter i brann.

>

Unikt sommereventyr!

Sammen med SeilNorge kan vi tilby deg en unik mulighet til et sommereventyr langs Helgelandskysten! Rabatt og......

 

>

En skattekiste fra Rio

Kan det globale toppmøtet i Rio de Janeiro i juni munne ut i felles prinsipper for en global finansskatt?

>

Utviklingsfondet i Rio!

Konferansen Rio+20 nærmer seg med stormskritt.  Om tre uker, i Rio de Janeiro i Brasil,  møtes mer enn 120 statsledere, representanter for minst 170 land, og minst 50 000 aktivister, lobbyister og representanter for myndigheter og organisasjoner fra hele verden.

>

Nytt frø, nye muligheter

Nylig ble en ny bønnesort av bønder, for bønder lansert i Honduras. Den nye sorten er utviklet i samarbeid mellom bondegrupper, frivillige organisasjoner og forskningsinstitusjoner i et prosjekt støttet av Utviklingsfondet.

>

Så fremtiden på Aschim Mølle

Såfrøaksjonen 2012: Som en del av den internasjonale aksjonen Sowing the Future markerer vi vår motstand mot bruk av genmodifiserte organismer til bruk i mat og fôr. Her har du muligheten til å bli med å så frøene for en fortsatt GMO-fri framtid!

>