Utviklingsfondet

Tegneserien "Kakafoni" illustrer hva samstemt politikk for utvikling betyr.

Tegneserielansering

Dropp julehandel og pepperkakebakingen og få med deg en kopi av tegneserien Kakafoni om samstemt politikk for utvikling. Vi lanserer 9.desember på Fisk & Vilt.

Velkommen til lansering av tegneserien "Kakafoni" onsdag 9.desember kl 17:00 på Fisk & Vilt.

Utviklingsfondet har vært så heldig å få Esben Slaatrem Titland til å lage tegneserie om samstemt politikk for utvikling, Esben er blant annet kjent som skaperen av tegneserieversjonen av Pikettys "Kapitalen i det 21. århundre".

Musikk, politikk og tegneserier

Vi har et flott program som åpner med toner fra Dj Beatur. Dj Beatur er islandsk mester i beatboxing, stand-up-komiker av ypperlig rang, musiker, og ikke minst DJ.

Kveldens konferansier er Åsild Marie Vige. Åshild er nestleder i Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) og tidligere leder av Skeiv Ungdom.

Vi byr på debatt om utviklingspolitikk med ungdsompolitikere fra Unge Høyre, Krfu, SU og AUF. Kristian Tonning Riise og Ida Lindtveit stiller opp for sine parti.

Det blir musikk med LOTUS & DJ Beatur fra AWESOMNIA. Maria Karlsen er frontperson i bandet AWESOMNIA samtidig som hun er soloartist i LOTUS. Maria er blant annet kjent fra Norske talenter og Stjernekamp.

Deretter blir det samtale med den eminente tegneseriekjenneren Ingrid Brubaker om politiske tegneserier. Ingrid er redaktør i tidsskriftet Empirix.

Vi avslutter kvelden med Dj Beatur

Med deg på Facebook her