Utviklingsfondet

Kampanjelansering og MatBeat

På verdens matdag 16. oktober lanserer Utviklingsfondet kampanjen Superbonden, morgendagens helt. Det gjør vi på MatBeat 2013 – en fest for retten til mat – som vi arrangerer i samarbeid med Spire og FIAN. Velkommen til helaften på Blå!

Mat er en menneskerett - men hvem bestemmer egentlig over den? På MatBeat vil vi sette fokus på retten til mat på en lett og utradisjonell måte. Det blir både musikk, appeller, filmvisning og fotoutstilling.

Tid og sted: 16. oktober kl 19:00 på Blå i Brenneriveien 9c, Oslo.

Superbonden, morgendagens helt, er Utviklingsfondets sultkampanje for 2013. Vi ønsker å framheve det miljøvennlige og bærekraftige landbruket gjennom å fokuserer på produsenten – superbonden. Denne kvelden lanserer daglig leder Kari Helene Partapuoli kampanjefilmen og holder en kort appell om hvorfor superbonden er morgendagens helt. Kampanjen arrangeres i samarbeid med Spire, Utviklingsfondets Ungdom. 

- Med denne kampanjen ønsker Utviklingsfondet å skape oppmerksomhet rundt bærekraftig og miljøvennlig matproduksjon. Vi trenger et moderne og bærekraftig landbruk, forteller Partapuoli.

Program for kvelden:

 

Velkommen ved Mari Gjengedal fra Spire, Utviklingsfondets ungdom og Arvid Solheim fra FIAN

Korte appeller fra:
Kari Helene Partapuoli, daglig leder i Utviklingsfondet
Yngve Ekern, journalist og matskribent i Aftenposten
Thomas Hylland Eriksen, sosialantropolog

Musikk av:
Sarah Camille
Bretton Woods
When Mary
Gatas Parlament

Konferansier: Mimir Kristjánsson

I tillegg vil det selvsagt bli mulig å kjøpe en matbit. Gratis inngang!

Meld deg på Facebook-event her og få oppdateringer om arrangementet.