Utviklingsfondet

Gå ikke forbi - Velkommen til konsert

Vi følger tradisjonen og inviterer til en sterk og engasjerende musikkopplevelse på førjulskonserten "Gå ikke forbi" med Lars Klevstrand som tar med seg Guttorm Guttormsen på sax og fløyte og Carl Morten Iversen på bass.

Ta med familie og venner til en flott kveld fylt med god musikk i en hektisk juletid. Artistene har i ekte juleånd valgt å gi overskuddet fra konserten til å hjelpe fattige familier og bekjempe sult gjennom Utviklingsfondets prosjekter. Dette sier Lars om konserten:

- Hva vi velger å gjøre, sammen og alene, gjør oss til dem vi er, skaper det samfunnet vi vil ha. Men vi mennesker har en tendens til å velge bort, skyve foran oss, lukke øynene! Vi liker ikke den fingeren som peker på oss, det personlige ansvaret, valget vi tar eller lar være å ta.

Derfor dette programmet med tekster fra fjern og nær - der vi velger blant sanger og viser som håper og tror taler til folk av og om i dag, om de så var skrevet i går. Det er nok av nye gjerder som må rives ned! Vi er inne i en travel tid, mer enn full av førjul, tilbud og tidstyveri av alle slag!

I vrimmelen kan det være tøft å nå igjennom med sitt budskap, men her er nå mitt:

Utviklingsfondet, en bistandsorganisasjon som jeg har fulgt og støttet i mange år, vil lage en førjulskonsert i Tøyenkirken med  meg fredag 15 desember kl 19. Jeg tror dette blir et ok alternativ blant de mange førjulskonsertene, så “Gå ikke forbi!”

Utviklingsfondet takker Tøyenkirken for å stille lokaler gratis til rådighet, så vi kan få en stemningsfull og fin konsert. Kjøp billetter nå, så er du sikker på å få. Her kan du kjøpe billetter.