Utviklingsfondet

Unik musikkopplevelse. Desemberkveld med Lars Klevstrand

Nå vil Lars Klevstrand, Guttorm Guttormsen og Carl Morten Iversen holde  konsert for oss. Tusen takk! De  gir overskuddet til fattige familier og bekjemper sult gjennom Utviklingsfondet, og du er invitert. 

Vi gleder oss til  en fantastisk konsertopplevelse med mening. Best av alt er at inntektene går til de som trenger det mest - fattige familier som strever med å holde sulten unna.

Lars Klevstrand har et kjent navn i det norske musikkmiljøet og imponerer stadig, både som gitarist, skuespiller og komponist. Han har fanget publikum i en årrekke med både humor og alvor gjennom sine egne og andres låter- både alene og sammen med andre.

Lars Klevstrand har vært en viktig profil i det norske visemiljøet siden 1960-tallet. Han har tolket våre sentrale norske visediktere, samt nord- og søramerikanske, franske, greske, napolitanske og svenske viser, på originalspråk og i oversettelse. Han er kjent for sine samarbeidsprosjekter på tvers av alle musikalske sjangere.

Til konserten «Gå ikke forbi» i Kulturkirken Jakob 4/12 tar han med seg sine gamle venner jazzmusikerne Guttorm Guttormsen og Carl Morten Iversen som han samarbeidet med på “Riv ned gjerdene!” prosjektet på 70-tallet. Denne trioen vil gi deg en sterk og engasjerende musikkopplevelse i kulturkirken - en konsert med innhold!

Lars sier:

Hva vi velger å gjøre, sammen og alene, gjør oss til dem vi er, skaper det samfunnet vi vil ha. Men vi mennesker har en tendens til å velge bort, skyve foran oss, lukke øynene!  Vi liker ikke den fingeren som peker på oss, det personlige ansvaret, valget vi tar eller lar være å ta. Derfor dette programmet med tekster fra fjern og nær - der vi velger blant sanger og viser som håper og tror taler til folk av og om i dag, om de så var skrevet i går. Det er nok av nye gjerder som må rives ned!

Velkommen til konsert 2. søndag i advent!  Ta med familie, venner og bekjente. Hver solgte billett bidrar til at vi kan hjelpe flere.

Pris: 250 inkl. avgift
Sted: Kulturkirken Jakob
Dørene åpner: 16.00 Konsertstart: 17.00
Billetter kan kjøpes på Narvesen, 7-eleven eller via Ticketmaster