Utviklingsfondet

Nei til likegyldighet!

Ett år er gått siden tusenvis av Norske ungdommer gjennom Operasjon Dagsverk ga en dag av sin utdanning for å tjene inn penger til Utviklingsfondets prosjekt for ungdom i Etiopia og Malawi. Hvordan går det med prosjektene nå?

>

Klimatilpasning på dugnad

(Santa Cruz, Honduras) Grønne renter, et fremtidsfond og godt samarbeid. Arbeidet med klimatilpassede landsbyer har vært en kjempesuksess.

>

Plant variety protection for farmers rights

A new tool to assist developing countries in designing a “custom made” plant variety protection (PVP) suitable for the seed and agricultural systems that prevail in developing countries has been published by The Development Fund and four other NGOs.

>

Gjenoppbyggingen av Nepal i stampe

I dag er det gått et halvt år siden Nepal ble rammet av kraftige jordskjelv som gjorde en halv million mennesker hjemløse. Gjenoppbyggingen har knapt startet og nå er vinteren på vei.

>

Ressursen som ble tatt for gitt

95 prosent av all mat som produseres i verden har sitt grunnlag i jord. Vi bruker verdens matdag 16. oktober til å sette fokus på denne oversette ressursen.

>

Velkommen til MatBeat!

16. oktober er verdens matdag. Vi ønsker alle velkommen til en helaftens feiring med konserter, improvisasjonsteater og appeller på Blå i Oslo. Gratis inngang!

>